Sopron JUDO bemutatója a BUDO-Gálán

Sopron JUDO bemutatója a BUDO-Gálán

Szerintem már sokan tudjátok, hogy a kisfiam cselgáncsozik. Ez egy remek sport, sokat köszönhet neki: kitartást, tiszteletet, alázatot, küzdelmet, elképesztő fizikumot.

Benikém2013.05.19. Budo csapat (2)2013.05.19. Budo dobások (2)

Rengeteg érme van. Négy éves kora óta judózik és 5 éves múlt az első versenyén, ahol  még 18 kg sem volt a súlya. Sok helyen jártunk  és megismertünk sok remek judokát, edzőket, na és a hősöket: Hajtós Bertalant, Ungvári Miklóst. Jártunk a nemrég megrendezett Európa Bajnokságon.

2013.03.30. AnyaBeni 2013.03.30. Benike küzdelme (5) Mint szülő, én is néha fáradt vagyok. Heti három edzés 18-19:30-ig, hétvégén meg verseny. Az a pillanat amikor Benike a tatamira áll, már felülír mindent. Amikor a dobogóra, akkor majd kiszakad a szívem.

2013.05.19. Budo bemutató (19)2013.05.19. Budo bemutató (12)

Mindig szerettem volna klassz képeket készíteni a versenyről, de sajnos nem igazán sikerült még, egyrészt izgulok, másrészt meg hiába szeretem ezt a sportot, nem tudom fotózni. A telefonommal próbálkozom felvenni a küzdelmeket, most már sokszor vissza is nézzük Benivel.

A BUDO-Gála célja az, hogy megismertesse, esetleg kedved csináljon ezekhez a küzdősportokhoz, remélem ez a rövidke felvétel is elérte a célját. Benedek most 9 éves és 27 kg , a bemutató résztvevői felnőttek 🙂

2 thoughts on “Sopron JUDO bemutatója a BUDO-Gálán

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s